Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 11-6-2013

Προς την εταιρεία "ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε."

Είδαμε χτες στις 10-6-2013 στο μεσημεριανό δελτίο της ΝΕΤ στις 15.00 εκεί που γινόταν αναφορά για την λειτουργεία των Σταθμών Μετρό από τον δημοσιογράφο Νίκο Γρυλλάκη. Πολύ καλός δημοσιογράφος αλλά έκανε ένα τραγικό λάθος. Είπε "ο Σταθμός Μετρό «Αγία Μαρίνα» στο... Χαϊδάρι!"

Εμείς σας λέμε εσείς στην εταιρεία και στο Υπουργείο Ανάπτυξης είστε υπεύθυνοι για την παραπληροφόρηση προς τα ΜΜΕ να ενημερώνετε λάθος ότι ο Σταθμός Μετρό βρίσκεται στο... Χαϊδάρι. Δεν ανεχόμαστε αυτού του είδους την γελοιοποίηση το να λέτε και να πληροφορείτε λάθος ότι "ο Σταθμός Μετρό βρίσκεται στο... Χαϊδάρι!". Αυτά που λέτε είναι ψέματα!

Όσο για την απαίσια συνέντευξη που είχε δώσει πριν μερικούς μήνες ο υπεύθυνος ενημέρωσης της εταιρεία σας Γιάννης Βασσάλος ακόμα γελάμε με... την πάρτη του. Πληρώνεται ο κύριος αυτός τόσα λεφτά για να μην ξέρει ότι ο Σταθμός Μετρό «Αγία Μαρίνα» βρίσκεται στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας και ότι ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας θα έχει δύο Σταθμούς Μετρό τον Σταθμό Μετρό «Αγία Μαρίνα» και τον Σταθμό Μετρό «Αγία Βαρβάρα» και το Χαϊδάρι κανέναν Σταθμό Μετρό!

Επίσης γελάσαμε μαζί σας στην εταιρεία ακόμα πιο πολύ που μαζί με τον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη ξηλώσατε το όνομα «Θηβών» και τον βαφτίσατε σε «Ανθούπολη» τον Σταθμό Μετρό της Θηβών που επικαλεστήκατε ένα τραγικό ψέμα περί ακαταλλήλότητας εδάφους να μην ανέβει Σταθμός Μετρό πάνω από την Θηβών στην Ανθούπολη με το όνομα «Ανθούπολη» για να μην χάσουν μίζες πολλών χιλίαδων ευρώ ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης και τα λαμόγια του! Αυτές είναι αλήθειες! Όλα μαθαίνονται στην Δυτική Αττική από στόμα σε στόμα!

Να ξέρετε εμείς συνεχίζουμε σωστά να ενημερώνουμε τον κόσμο γιατί ο Σταθμός Μετρό «Αγία Μαρίνα» βρίσκεται στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας επί της Ιεράς Οδού και επί των οδών Αγίας Μαρίνης, Κατσαρού και Κρήνης.

Δημότες Αγίας Βαρβάρας-Αιγάλεω-Χαϊδαρίου