Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕΣΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ "ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε." ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΣΑΛΟ...

Ας θυμηθούμε τις γκάφες που είχε πει σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Μάκη Βραχιολίδη στην εφημερίδα "Ελεύθερη Ωρα" ο εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας "ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ" Γιάννης Βασσάλος και ανατυπώθηκε στο makeleio.gr στις 16 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 10.24πμ.

Η συνέντευξη του εκπροσώπου Τύπου της εταιρείας "Αττικό Μετρό Α.Ε." ΄Γιάννη Βασσάλου προς Μάκη Βραχιολίδη είναι αυτή:


Κύριε Βασσάλο η Επιτροπή Κατοίκων Χαϊδαρίου λέει ότι ο σταθμός ΜΕΤΡΟ δεν έφτασε ποτέ στο δήμο τους.

Βασσάλος: Ο σταθμός είναι σ' ένα κομβικό σημείο όπου συναντώνται τρεις δήμοι: το Χαϊδάρι, το Αιγάλεω και η Αγία Βαρβάρα. Υπ' αυτή την έννοια θα μπορούσε κανείς να πει ότι ανήκει και στο Χαϊδάρι. Δεν είναι απόλυτα στο κέντρο αλλά βρίσκεται στην απόληξη τριών δήμων. Εμείς έτσι κι αλλιώς συνεχίζουμε την επέκταση. Τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει πρόβλεψη αλλά αφορά μελλοντική επέκταση του ΜΕΤΡΟ, μια και έχει σχέση και με τους διαθέσιμους πόρους.

Πάντως υπάρχει πρόθεση να επεκταθεί προς τα πάνω το ΜΕΤΡΟ;

Βασσάλος: Η επεκτασιμότητα του ΜΕΤΡΟ είναι δεδομένη σε όλη την Αττική. Αλλά στη δεδομένη στιγμή με το πρόβλημα των δημοσίων επενδύσεων δεν μπορώ να σας πω τίποτε. Επιμένω όμως ότι το σημείο εκείνο είναι Χαϊδάρι.

Τότε, η Επιτροπή Κατοίκων γιατί αισθάνεται ότι εμπαίζεται;

Βασσάλος: Δεν ξέρω, τι να σας πω. Πιθανώς να δυσαρεστούνται γιατί το ΜΕΤΡΟ δεν φτάνει στην καρδιά του Χαϊδαρίου. Πιστεύω όμως ότι αυτή είναι η άποψη μιας μερίδας κατοίκων. Κι εμείς εάν συζητήσουμε μεταξύ μας, το πιο πιθανό είναι να πούμε ότι θέλουμε έναν σταθμό δίπλα στο σπίτι μας.

Ο σταθμός λέγεται «Χαϊδαρίου»;

Βασσάλος: Μετονομάστηκε σε σταθμό «Αγίας Μαρίνας».

Μήπως όμως πρώτα ονομαζόταν σταθμός «Χαϊδάρι» και δημιούργησε σύγχυση στους κατοίκους;

Βασσάλος: Όπως ξέρετε όταν ξεκινάει ένα έργο, υπάρχουν κάποιες αρχικές ονοματοδοσίες. Αρχικά ονομαζόταν «Χαϊδάρι» γιατί βασιζόταν στην χωροθεσία του σταθμού. Τώρα όμως ονομάζεται «Αγία Μαρίνα».

"Ελεύθερη Ώρα"


Η απόψή μας είναι αυτή:

Όπως βλέπετε ο εκπρόσωπος Μέσων Επικοινωνίας της εταιρείας "Αττικό Μετρό Α.Ε." συνεχίζει τον πόλεμο χαρακωμάτων εναντίον μας και εναντίον των Δήμων Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω, Χαϊδαρίου που έχουν συμφωνήσει σε όλα ότι ο Σταθμός Μετρό "Αγία Μαρίνα" είναι στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας που έχει συμφωνήσει σε όλα και η εταιρεία "Αττικό Μετρό Α.Ε.".

Επειδή εκπρόσωπε Τύπου της εταιρείας "Αττικό Μετρό Α.Ε." δεν ξέρετε τι σας γίνεται, μας προσβάλλατε, μας καπελώσατε και επιμένετε να λέτε ψευδώς στην κατασκευαστική εταιρεία προς τους Έλληνες πολίτες ότι ο Σταθμός Μετρό "Αγία Μαρίνα" είναι στο... Χαϊδάρι, πάρτε την απάντησή μας με αυτόν τον χάρτη:


Όπως βλέπετε εδώ στον χάρτη εκπρόσωπε Μέσων Επικοινωνίας της εταιρείας "Αττικό Μετρό Α.Ε." ο Σταθμός Μετρό "Αγία Μαρίνα" είναι στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας. Πάρε από μας ένα ακόμα γερό μάθημα. 

Εσείς στην στην εταιρεία "Αττικό Μετρό Α.Ε." ξέρετε να προσβάλλετε αυτούς που λένε τα πράγματα με το όνομά τους και να βγαίνετε στα ΜΜΕ και να λέτε ψευδώς ότι ο Σταθμός Μετρό "Αγία Μαρίνα" είναι στο... Χαϊδάρι. Αυτοί είστε στην εταιρεία "Αττικό Μετρό Α.Ε.". 

Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε. Μπορεί να πέρασε αρκετό χρόνικό διάστημα που δώσατε την συνέντευξή σας στην εφημερίδα "Ελεύθερη Ώρα" και να πείτε ανακρίβειες αλλά να ξέρετε θα συνεχίσουμε τον αγώνα σωστής ενημέρωσης προς τους Έλληνες πολίτες που εσείς στην κατασκευαστική εταιρεία μας μισείτε.

Καλά κάνουμε εμείς η Ομάδα Δημοτών Αγίας Βαρβάρας-Αιγάλεω-Χαϊδαρίου δεν δίνουμε συνεντεύξεις σε κανένα ΜΜΕ γιατί θέλουμε να μιλάμε και να κάνουμε έργα μέσω του blog μας! Έχουμε πολύ δουλειά ακόμα!

Ομάδα Δημοτών Αγίας Βαρβάρας-Αιγάλεω-Χαϊδαρίου

ΥΣ: Προς τον εκπροσώπο Τύπου της εταιρείας "Αττικό Μετρό Α.Ε." ΄Γιάννη Βασσάλο:

-Πείτε μας εκπροσώπε Τύπου της εταιρείας "Αττικό Μετρό Α.Ε." Γιάννη Βασσάλο τι υπήρχε πριν στην Διέυθυνση Ιερά Οδός 325 TK 12351 στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας πριν τον Σταθμό Μετρό "Αγία Μαρίνα" που βρίσκεται στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας που έχει Διεύθυνση Ιερά Οδός 325 και Αγίας Μαρίνας ΤΚ 12351 στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας. Εμείς η Ομάδα Δημοτών Αγίας Βαρβάρας-Αιγάλεω-Χαϊδαρίου γνωρίζουμε άριστα τι υπήρχε πριν από τον Σταθμό Μετρό "Αγία Μαρίνα" που βρίσκεται στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας γιατί έχουμε αποδείξεις που θα προβάλλουμε στο μέλλον στο μπλογκ μας!!!

κπροσώπε Τύπου της εταιρείας "Αττικό Μετρό Α.Ε." ΄Γιάννη Βασσάλο ακόμα γελάμε που λέτε ανακρίβειες ότι "Επιμένω όμως ότι το σημείο εκείνο είναι Χαϊδάρι" και λέτε και άλλες ανακρίβειες όπως "Ο σταθμός είναι σ' ένα κομβικό σημείο όπου συναντώνται τρεις δήμοι: το Χαϊδάρι, το Αιγάλεω και η Αγία Βαρβάρα. Υπ' αυτή την έννοια θα μπορούσε κανείς να πει ότι ανήκει και στο Χαϊδάρι. Δεν είναι απόλυτα στο κέντρο αλλά βρίσκεται στην απόληξη τριών δήμων. Εμείς έτσι κι αλλιώς συνεχίζουμε την επέκταση". Εκπροσώπε Τύπου της εταιρείας "Αττικό Μετρό Α.Ε." ΄Γιάννη Βασσάλο παίξατε και χάσατε γιατί εκεί δεν είναι ούτε Χαϊδάρι, ούτε το κοινό σημείο των 3 Δήμων Αγίας Βαρβάρας-Αιγάλεω-Χαϊδαρίου σημαίνει ότι δεν ξέρετε τίποτα, δεν ξέρετε τι σας γίνεται!!!