Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΝΕΤ ΝΙΚΟ ΓΡΥΛΛΑΚΗ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΟ ΕΜΑΙL ΤΗΣ ΝΕΤ

Διαβάστε την επιστολή μας που στείλαμε πριν από λίγο στο email της ΝΕΤ pressnet@ert.gr που αφορά για τον Σταθμό Μετρό "Αγία Μαρίνα" που βρίσκεται στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας.


Προς τον δημοσιογράφο της ΝΕΤ Νίκο Γρυλλάκη

Είδαμε στις 10-6-2013 στο μεσημεριανό δελτίο της ΝΕΤ των 15.00μμ το ρεπορτάζ σας για την λειτουργία των Σταθμών Μετρό.

Κάνατε ένα τραγικό λάθος όσο αφορά για τον Σταθμό Μετρό «Αγία Μαρίνα». Είπατε ότι “ο Σταθμός Μετρό «Αγία Μαρίνα» στο… Χαϊδάρι!”.

Σας πληροφορούμε πλήρως, εγκαίρως και σας λέμε ότι:

Ο Σταθμός Μετρό «Αγία Μαρίνα» βρίσκεται στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας επί της Ιεράς Οδού και επί των οδών Αγίας Μαρίνης, Κατσαρού και Κρήνης. Επίσης ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας έβαλε την πινακίδα στην Ιερά Οδό με τα όρια του Δήμου Αγίας Βαρβάρας και δείχνει ξεκάθαρα ότι ο Σταθμός Μετρό «Αγία Μαρίνα» βρίσκεται στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας.

Ο Σταθμός Μετρό «Αγία Μαρίνα» βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Δημαρχείο Αιγάλεω που βρίσκεται στην Ιερά Οδό επί της Ιεράς Οδού και Κάλβου στο Αιγάλεω.

Στο blogμας edokaitoradikaiosi.blogspot.gr θα δείτε αυθεντικούς χάρτες που δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο Σταθμός Μετρό «Αγία Μαρίνα» βρίσκεται στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας. Να μας εμπιστεύεστε στην ενημέρωση γιατί ο Σταθμός Μετρό «Αγία Μαρίνα» βρίσκεται στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας γιατί κάποιοι συνάδελφοί σας από διάφορα ΜΜΕ, sites, blogsδεν θέλουν να κάνουν έρευνες, αγνοούν επιδεικτικά να ενημερώσουν σωστά τους Έλληνες πολίτες για το που βρίσκεται ο Σταθμός Μετρό «Αγία Μαρίνα».

Δεν υπάρχει κανένας Σταθμός Μετρό στο Χαϊδάρι! Ας το καταλάβετε όλοι σας επιτέλους! Αυτό το αστείο πρέπει να σταματήσει οριστικά!



Ομάδα Δημοτών Αγίας Βαρβάρας-Αιγάλεω-Χαϊδαρίου