Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

O ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ «ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Εμείς η Ομάδα Δημοτών Αγίας Βαρβάρας-Αιγάλεω-Χαϊδαρίου σας παραθέτουμε τον χάρτη με τα όρια των Δήμων Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω και Χαϊδαρίου.



Στον χάρτη βλέπετε:

Με διακεκομμένες μαύρες γραμμές βλέπετε τα όρια των τριών Δήμων, Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω, Χαϊδαρίου.

Με πράσινο χρώμα ο χώρος που βρίσκεται στην Ιερά Οδό και στις οδούς Κολοκοτρώνη, Αγησιλάου, Πλαταιών στο Χαϊδάρι που δεν έφτασε ποτέ ο Σταθμός Μετρό λόγω της άρνησης του πρώην Δημάρχου Χαϊδαρίου Κυριάκου Ντηνιακού. Περισσότερα θα δείτε στο blog μας.

Με γαλάζιο χρώμα ο χώρος που βρίσκεται στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας που κατέληξε ο Σταθμός Μετρό ύστερα από τις διαβουλεύσεις ετών των τριών Δήμων Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω, Χαϊδαρίου και της εταιρείας «Αττικό Μετρό Α.Ε.». Ο Σταθμός Μετρό ονομάστηκε «Αγία Μαρίνα» μαζί με το πάρκιγκ αυτοκινήτων με το σύμβολο P και βρίσκονται στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας όπως θα δείτε στον χάρτη. Ο χώρος που περιλαμβάνει τον Σταθμό Μετρό και το πάρκινγκ που βρίσκεται στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας περικλείεται από την Ιερά Οδό και από τους οδούς Αγίας Μαρίνας (ή Μαρίνης), Κατσαρού και Κρήνης. Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στο blog μας.

Εμείς σ΄ αυτό το blog λέμε πάντα αλήθειες, με αποδείξεις, με χάρτες, με ντοκουμέντα, με επιχειρήματα. Όλα αυτά πονούν πολύ τους... Χαϊδαρόπληκτους!