Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΙ ΓΚΑΦΑΤΖΗΔΕΣ!


Ας φερθούμε πολύ σκληρά σε αυτούς που λένε ότι «το μετρό έφτασε… στο Χαϊδάρι» (που δεν έφτασε ποτέ στο Χαϊδάρι) και λένε ψέματα με δόλο ότι ο Σταθμός Μετρό «Αγία Μαρίνα» (που βρίσκεται στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας) έφτασε ή θα φτάσει στο Χαϊδάρι!

Ας θυμηθούμε τους απόλυτους ρατσιστικούς γκαφατζήδες που προκαλούν, θανατώνουν παραπληροφορώντας τους Έλληνες πολίτες…

Οι απόλυτοι ρατσιστικοί γκαφατζήδες είναι…

Γιάννης Βασσάλος. Ο άρχοντας του ρατσισμού είναι ο εκπρόσωπος Μέσω Ενημέρωσης της εταιρείας «Αττικό Μετρό Α.Ε.» Γιάννης Βασσάλος που τα ισοπέδωσε όλα! Ο απόλυτος ρατσισμός παραπληροφόρησης των Ελλήνων πολιτών! Οι ρατσιστικές γκάφες του είναι αυτές…
 
Πρώτο λάθος: "Υπ’ αυτή την έννοια θα μπορούσε κανείς να πει ότι ανήκει και στο Χαϊδάρι"!

Δεύετρο λάθος: "Επιμένω όμως ότι το σημείο εκείνο είναι Χαϊδάρι"!

Τρίτο λάθος: "Πιστεύω όμως ότι αυτή είναι η άποψη μιας μερίδας κατοίκων"!

Το γέλιο όλο δικό σας με έναν άνθρωπο που πληρώνεται πολλές χιλίαδες ευρώ για να λέει ότι ο Σταθμός Μετρό «Αγία Μαρίνα»  βρίσκεται στο... Χαϊδάρι χωρίς να έχει ανοίξει ούτε τον χάρτη!

Ευριπίδης Στυλιανίδης. Ο Υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης είπε με πολύ ρατσισμό και ειρωνεία ότι «θα φτάσει το μετρό στο… Χαϊδάρι!».Άλλος ένας... που πληρώνεται με πολλές χιλιάδες ευρώ που δεν έχει ανοίξει χάρτη να δει που βρίσκεται ο Σταθμός Μετρό «Αγία Μαρίνα»!

Υπουργείο Ανάπτυξης. Το Υπουργείο Ανάπτυξης του Κωστή Χατζηδάκη ύψωσε ρατσιστικά δύο μεγάλες ταμπέλες στην Πλατεία Αγίας Ελεούσας στο κέντρο της Αγίας Βαρβάρας που γίνονται τα έργα για τον Σταθμό Μετρό «Αγία Βαρβάρα» που λένε «Γραμμή Μετρό 3 Τμήμα Χαϊδάρι (!) - Πειραιάς Μήκος 7,55 χλμ ΕΣΠΑ 2007 - 2013»! Σημαίνει ότι ακόμα εξακολουθούν να λένε ρατσιστικά και ειρωνικά την λέξη «Χαϊδάρι» που δεν υπάρχει γιατί έχουν ξεκαθαριστεί τα πράγματα μεταξύ των τριών Δήμων Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω, Χαϊδαρίου και της κατασκευαστικής εταιρείας που δεν πρέπει να χρησιμοποιείται πουθενά η λέξη «Χαϊδάρι»!

Όμως το Υπουργείο Ανάπτυξης και η εταιρεία «Αττικό Μετρό» υπόγραψαν σύμβαση επέκτασης του μετρό που έχει τον ρατσιστικό τίτλο «Γραμμή Μετρό 3 Τμήμα Χαϊδάρι (!) - Πειραιάς Μήκος 7,55 χλμ ΕΣΠΑ 2007 - 2013»! Συνεχίζουν τον απόλυτο ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων πολιτών!

Και κάτι ακόμα από μας…

Μην αποκαλύψουμε πράγματα και θάματα γιατί κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους!

Ομάδα Δημοτών Αγίας Βαρβάρας-Αιγάλεω-Χαϊδαρίου