Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΣ

Η ανακοίνωσή μας είναι ως εξής:

Όποιοι λένε ότι "ο Σταθμός Μετρό
«Αγία Μαρίνα» βρίσκεται στο.. Χαϊδάρι", "το μετρό έφτασε στο... Χαϊδάρι" και άλλα τέτοια ψέματα για μας είναι ρατσιστές!
 
Για μας είναι ρατσιστές «ορισμένοι» και «κάποιοι» που έχουμε εμείς καταγράψει με έρευνα που λένε ψέματα, παραπληροφορούν, υπογράφουν συμβάσεις του τύπου "το μετρό στο Χαϊδάρι", "γραμμή Χαίδάρι-Πειραιάς" και εξακολουθούν εσκεμμένα ασύστολα να λένε ο Σταθμός Μετρό «Αγία Μαρίνα» βρίσκεται στο.. Χαϊδάρι", "το μετρό έφτασε στο... Χαϊδάρι" χωρίς να ξέρουν τι τους γίνεται και δεν έχουν ερευνήσει ποτέ. Να μην τους εμπιστεύεστε γιατί κάνουν κακό, υποτιμούν και βλάπτουν την νοημοσύνη του ελληνικού λαού.

Εμείς εδώ λέμε αλήθειες και αποδεικνύουμε με επιχειρήματα, με ντοκουμέντα και κυρίως με την πείρα μας που είμαστε κοντά στο Σταθμό Μετρό «Αγία Μαρίνα» που βρίσκεται στον Δήμο της Αγίας Βαρβάρας και γνωρίζουμε άριστα τα όρια των Δήμων μας που εμείς κατοικούμε. 

Πάρτε και δείτε τον έγκυρο χάρτη μας γιατί ο Σταθμός Μετρό «Αγία Μαρίνα» βρίσκεται στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας:



Τον αγώνα μας θα τον συνεχίσουμε μέχρι να καταλάβουν όλοι οι Έλληνες πολίτες ότι ο Σταθμός Μετρό "Αγία Μαρίνα" βρίσκεται στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας.
 
Ομάδα Δημοτών Αγίας Βαρβάρας-Αιγάλεω-Χαϊδαρίου