Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ «ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ» ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Με αυτό τον χάρτη αποδεικνύεται περίτρανα γιατί δεν έφτασε ο Σταθμός Μετρό στο Χαϊδάρι και κατέληξε στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας επί της Ιερά Οδού και στις οδούς Αγίας Μαρίνας (Μαρίνης), Κατσαρού και Κρήνης και ονομάστηκε ο Σταθμός Μετρό «Αγία Μαρίνα».

Εμείς από ΄δω στο blog μιλάμε με ντοκουμέντα και αποδείξεις. Τίποτα δεν λέμε στην τύχη εδώ.

Στον χάρτη μπορείτε να δείτε:

Με μαύρες διακεκομμένες γραμμές τα όρια των Δήμων Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω και Χαϊδαρίου.

Με πράσινο χρώμα θα δείτε τον χώρο που δεν έφτασε ποτέ ο Σταθμός Μετρό στο Χαϊδάρι.

Με γαλάζιο χρώμα θα δείτε ότι ο Σταθμός Μετρό κατέληξε στην Αγία Βαρβάρα και ονομάστηκε δικαίως «Αγία Μαρίνα» και μαζί του έχει και το πάρκιγκ αυτοκινήτων με το σύμβολο P.


Στην συνέχεια θα δείτε στον συγκεκριμένο χάρτη:

Βάψαμε με πράσινο χρώμα τον συγκεκριμένο χώρο στην περιοχή της Αστυθέας στον Δήμο Χαϊδαρίου που δεν έφτασε ποτέ ο Σταθμός Μετρό στο Χαϊδάρι που βρίσκεται στην Ιερά Οδό και στις οδούς Κολοκοτρώνη, Αγησιλάου και Πλαταιών. Δεν έγινε σε αυτό τον χώρο ο Σταθμός Μετρό με γιατί υπήρχε η άρνηση του τότε Δήμαρχου Χαϊδαρίου Κυριάκου Ντηνιακού που δεν ήθελε το Χαϊδάρι να φορτωθεί τo κοινωνικό, περιβαλλοντικό, κυκλοφοριακό κόστος που αναλογεί στο Χαϊδάρι. Με αυτή την άρνηση του τότε Δήμαρχου Χαϊδαρίου Κυριάκου Ντηνιακού δεν έφτασε ο Σταθμός Μετρό στο Χαϊδάρι. Αυτά έγιναν μέχρι το 2006. Στον χώρο αυτό υπάρχουν ένα κτήμα, ένα γήπεδο μπάσκετ, μια παιδική χαρά, ένα πάρκο και δέντρα.

Ο Σταθμός Μετρό κατέληξε ύστερα από συνεχείς διαφωνίες, διαβουλεύσεις μεταξύ των Δήμων Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω, Χαϊδαρίου (το 2006 ο Κυριάκος Ντηνιακός δεν έβαλε υποψηφιότητα για Δήμαρχος Χαϊδαρίου, περισσότερα θα διαβάσετε στο blog μας στο άρθρο μας ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ VS ΧΑΪΔΑΡΙ» και κατέληξε ο Σταθμός Μετρό στην πλευρά της Αγίας Βαρβάρας) και «Αττικό Μετρό ΑΕ» στην πλευρά του Δήμου Αγίας Βαρβάρας ελάχιστα μέτρα κάτω όπως θα δείτε στο χάρτη μας στον χώρο που βάψαμε με γαλάζιο χρώμα που είναι στην Ιερά Οδό και επί των οδών Αγίας Μαρίνας (Μαρίνης), Κατσαρού και Κρήνης. Επίσης πήρε ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας και το πάρκινγκ αυτοκινήτων, υπάρχει και η πινακίδα του Δήμου Αγίας Βαρβάρας που δείχνει τον Σταθμό Μετρό «Αγία Μαρίνα» που βρίσκεται στα όρια του Δήμου Αγίας Βαρβάρας. Η πλευρά του Δήμου Αιγάλεω πήρε μια είσοδο μετρό με ονομασία «Αγία Μαρίνα» συγκεκριμένα στο Δημαρχείο Αιγάλεω που βρίσκεται στην Ιερά Οδό και στην οδό Κάλβου.

Αποδεικνύεται με αυτόν το χάρτη που βλέπετε:

Ο Σταθμός Μετρό «Αγία Μαρίνα» είναι στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας.

Ο Σταθμός Μετρό δεν έφτασε στο Χαϊδάρι ποτέ και αποδείχτηκε ότι κάποιοι που ισχυρίζονται χωρίς αποδείξεις ότι εκεί είναι «Χαϊδάρι» έπαιξαν και έχασαν ξανά.

Να μην εμπιστεύεστε τους παραπληροφόρητές των ΜΜΜ που δεν ξέρουν τι τους γίνεται και λένε το «το μετρό στο Χαίδάρι», «έφτασε το μετρό… στο Χαϊδάρι» και άλλα ψέματα. Όσο αφορά την εταιρεία «Αττικό Μετρό Α.Ε.» δεν τολμά να πει αυτή την αλήθεια και βασίζεται μόνο τι θεωρεί σωστό κατά την γνώμη της και δεν υπολογίζει κανέναν… Όσο για το Υπουργείο Ανάπτυξης μην περιμένετε να σας πουν γιατί δεν θέλουν να πουν και πιστεύουν μόνο στα δικά τους ψεύτικα πιστεύω.

Ομάδα Δημοτών Αγίας Βαρβάρας-Αιγάλεω-Χαϊδαρίου