Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΣΕ «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε..»


Διαβάστε την ηλεκτρονική μας επιστολή που στείλαμε στο Υπουργείο Ανάπτυξης και στην εταιρεία «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.» την Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Προς το Υπουργείο Ανάπτυξης και την εταιρεία «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.»

Εμείς η Ομάδα Δημοτών Αγίας Βαρβάρας-Αιγάλεω-Χαϊδαρίου απαιτούμε:

1) Να λειτουργήσει από 1η Σεπτεμβρίου 2013 ο Σταθμός Μετρό «Αγία Μαρίνα» που είναι γύρω από την Ιερά Οδό και επί των οδών Αγίας Μαρίνης (Αγίας Μαρίνας), Κατσαρού και Κρήνης στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας. Ακούσαμε κάποιους «ψίθυρους» από κατοίκους στους Δήμους που κατοικούμε μόνιμα ότι ο Σταθμός Μετρό θα λειτουργήσει το Δεκέμβριο του 2013!

2) Δεν ανεχόμαστε τους οποιοδήποτε δημοσιογράφους και μη να λένε ψέματα και με δόλο να αποκαλούν ότι "ο Σταθμός Μετρό «Αγία Μαρίνα» βρίσκεται στο Χαϊδάρι" ή "ο Σταθμός Μετρό... Χαϊδαρίου!" και άλλα ψέματα περί "Χαϊδαρίου". Δεν ανεχόμαστε αυτά τα ψέματα να λέγονται χρόνια να μας βλάπτουν, να μας λασπώνουν, να μας καπελώνουν και ούτε ανεχόμαστε περιπτώσεις Γιάννη Βασσάλου "να θεωρεί ότι είναι εκεί  Χαϊδάρι" και "ότι αυτά είναι απόψεις μιας ομάδας ανθρώπων!".

Απαιτούμε από το Υπουργείο Ανάπτυξης και από την εταιρεία «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.» να πουν το σωστό και να ενημερώσουν σωστά τους Έλληνες πολίτες:

Ο Σταθμός Μετρό «Αγία Μαρίνα» είναι γύρω από την Ιερά Οδό και επί των οδών Αγίας Μαρίνης (Αγίας Μαρίνας), Κατσαρού και Κρήνης στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας. 

Δείτε και τον χάρτη της αλήθειας εδώ που δείχνει ο Σταθμός Μετρό «Αγία Μαρίνα» βρίσκεται στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας επί της Ιεράς Οδού και επί των οδών Αγίας Μαρίνης (Αγίας Μαρίνας), Κατσαρού και Κρήνης:


Αυτά απαιτούμε να γίνουν.

Σε αντίθετη περίπτωση που δεν γίνουν αυτά που απαιτούμε, θα απαντήσουμε στις εκλογές όποτε γίνουν και όποιες είναι αυτές.

Ελπίζουμε να έχουμε γίνει κατανοητοί.

Δημότες Αγίας Βαρβάρας-Αιγάλεω-Χαϊδαρίου