Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ

Έχουμε να ανακοινώσουμε προς τον Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας Γιώργο Καπλάνη, στους Δημότες Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω, Χαϊδαρίου και σε όλους τους Έλληνες πολίτες:

Για τα εγκαίνια και λειτουργία του Σταθμού Μετρό «Αγία Μαρίνα» στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας.

Τα εγκαίνια του Σταθμού Μετρό «Αγία Μαρίνα» να πραγματοποιηθούν από τον Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας Γίωργο Καπλάνη με παρουσία των παπάδων της Εκκλσίας Αγίας Μαρίνας που είναι πολύ κοντά στον Σταθμό Μετρό «Αγία Μαρίνα» που θα κάνουν δοξολογία και αγιασμό, των Δημοτών Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω, Χαϊδαρίου και κυρίως με έντονη παρουσία των κατοίκων που μένουν πολύ κοντά στον Σταθμό Μετρό «Αγία Μαρίνα».

Μαζί με τον Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας να δώσουν το παρόν τους οι Δήμαρχοι του Αιγάλεω Χρήστος Καλδαράς και ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Δημήτρης Μαραβέλιας.

Καλεσμένοι είναι όλοι οι Έλληνες πολίτες της Ελλάδας.

Δεν επιθυμούμε την παρουσία τους:

Του Υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη, μελών και βουλευτών της τρικομματικής κυβέρνησης, του Πρωθυπουργού των λαθροέποικων, λοιπών μη πατριωτικών κομμάτων με βουλευτές και στελέχη τους. Δεν επιθυμούμε την παρουσία τους γιατί μόλυναν και σκότωσαν την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό. Δεν επιθυμούμε την παρουσία των μνημονικών ΜΜΕ με τους παραπληροφορητές δημοσιογράφους τους.

Για την κατασκευή του παράνομου τζαμιού εντός του Πολεμικού Ναυτικού στον Βοτανικό, στην Αθήνα που θα κατασκευαστεί με λεφτά του ελληνικού λαού.

Είμαστε κατά της παράνομης κατασκευής του τζαμιού εντός του Πολεμικού Ναυτικού στον Βοτανικό στην Αθήνα.

Δεν θέλουμε το παράνομο τζαμί στην Αθήνα γιατί θα εξαφανιστούν η Αθήνα ως πρωτεύουσα της Ελλάδας, το Αιγάλεω, το Περιστέρι, η Αγία Βαρβάρα και όλα τα προάστια της Δυτικής Αττικής και μετά εξαφανίζεται όλη η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός.

Είμαστε κατά της παράνομης κατασκευής του τζαμιού εντός του Πολεμικού Ναυτικού στον Βοτανικό στην Αθήνα.

Πρωθυπουργέ των λαθροέποικων, των απατεώνων, των κλεφτών, των λαμογιών, των αντίχριστων, των άθεων, των ανθελλήνων, των προδοτών και όλων των εχθρών της Ελλάδας και του ελληνικού Αντώνη Σαμαρά δεν σε υπολογίζουμε, δεν υπάρχετε ούτε εσύ ως Πρωθυπουργός (εδώ γελάμε πολύ) και η πεθαμένη τρικομματική κυβέρνηση με τους ανύπαρκτους βουλευτές, στελέχη, υπουργούς και υφυπουργούς, λοιπά κομματόσκυλα.

Ομάδα Δημοτών Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω, Χαϊδαρίου