Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ, ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ, ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ …ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ!

·       Όσοι αρνούνται τον ΑΜΚΑ δεν έχουν δικαίωμα στην εργασία και στερούνται ισοβίως σύνταξη και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη!

·       Δεκάδες επιστολές και υπομνήματα έχουν σταλεί στον Ιερώνυμο και όσοι αρνούνται να λάβουν ΑΜΚΑ ζητούν τη βοήθειά του, διότι σε περίπτωση διακομιδής τους σε δημόσιο νοσοκομείο, δεν θα τους δεχτούν! Θα πεθάνουν σαν τα ζώα!

·       «Το 2009 μας μίλησαν από άμβωνος και μας είπανε ότι είναι ο αριθμός ονόματος θηρίου γιατί αυτός ο αριθμός πηγάζει μέσα από το 666. Τώρα, η ίδια η Εκκλησία έρχεται και μας προδίδει, μας τραβάει το χαλί»

·       Μητέρα διαβητική χρειάζεται καθημερινά 5 ενέσεις ινσουλίνης αλλά επειδή δεν έχει ΑΜΚΑ σύρεται σε αργό θάνατο! Προς το παρόν τη βοηθούν οι «Γιατροί του Κόσμου»

·        Κόβουν τη σύνταξη και από οικογένεια πεσόντα ήρωα πολέμου

του Μάκη Βραχιολίδη

vrachiolidis@yahoo.gr

Ο μεγάλος αδερφός είναι εδώ. Άλλοι τον αποκαλούν Θηρίο! Το όνομά του πάντως είναι ΑΜΚΑ και είναι ο αριθμός που από το 2009 ρυθμίζει τη ζωή αλλά και το θάνατό μας! Όποιος δεν έχει ΑΜΚΑ οδηγείται από την Πολιτεία στο θάνατο. Χιλιάδες …αντιρρησίες συνείδησης, χιλιάδες χριστιανοί που θεωρούν τον ΑΜΚΑ ως έκφραση του Αντίχριστου, αρνήθηκαν να παραλάβουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης. Η άρνησή τους αυτή όμως, με νόμο της Πολιτείας, τους δίνει κατευθείαν το διαβατήριο θανάτου!

Περισσότερα στο:


http://indobserver.blogspot.gr/2013/07/blog-post_9503.html