Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΔΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ!!!

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω και το Δημοτικό Συμβούλιο του ήθελαν πριν αρκετές μέρες με το έτσι θέλω να τσιμεντώσουν στο ήδη τσιμεντωμένο Άλσος Αιγάλεω με την κατασκευή Βρεφονηπιακού Σταθμού!

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω και το Δημοτικό Συμβούλιο είχαν κάνει ένα προκλητικό και απαράδεκτο Δημοψήφισμα και καλούσαν μέσω ενός εντύπου (που θα δείτε πιο κάτω σε δύο όψεις) που καλεί μόνο τους κατοίκους της περιοχής του Λιούμη την Κυριακή στις 28-4-2013, ενώ απέκλεισαν παράνομα και με άκομψο τρόπο την πλειοψηφία των κατοίκων του Αιγάλεω να συμμετάσχουν στο Δημοψήφισμα! Πρόκειται για μια παράνομη ενέργεια!

Τα αποτελέσματα του χυδαίου και αισχρού Δημοψηφίσματος ήταν ότι οι περισσότεροι κάτοικοι στο Λιούμη αρνήθηκαν να προσέλθουν προβάλλοντας την άρνησή τους για την κατασκευή του Βρεφονηπιακού Σταθμού εντός του Άλσους Αιγάλεω που ήξεραν άριστα ότι θα τσιμεντωθεί και άλλο το Άλσος Αιγάλεω!

Δείτε το απαράδεκτο, αισχρό και χυδαίο έντυπο στην μπροστινή όψη που καλεί τους κατοίκους του Λιούμη για το Δημοψήφισμα του Δήμου Αιγάλεω που ήταν ιδέα των Δήμαρχου Χρήστου Καλδαρά και του Δημοτικού Συμβουλίου!




Στην πίσω όψη δείτε τα ψέματα που λένε ο Δήμαρχος Καλδαράς και το Δημοτικό Συμβούλιου για να πείσουν ότι πρέπει να κατασκευαστεί ο Βρεφονηπιακός Σταθμός που αυτόματα σημαίνει και άλλο τσιμέντωμα του Άλσους Αιγάλεω…



Εμείς από εδώ λέμε στον Δήμαρχο Χρήστο Καλδαρά και στο Δημοτικό Συμβούλιο:

Στο Αιγάλεω υπάρχουν πολλά εγκαταλειμμένα σπίτια και χαλάσματα που με τα λεφτά του ΕΣΠΑ μπορείτε να αγοράσετε και να φτιάξετε αρκετούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς. Αν θέλετε να φτιάξετε έναν καλό Βρεφονηπιακό Σταθμό πηγαίνετε να διώξετε το ΙΚΕΑ στην Λεωφόρο Κηφισού και γκρεμίστε το!

Επίσης με τα λεφτά του ΕΣΠΑ μπορούσαν Δήμαρχος και Δημοτικό Συμβούλιο να βελτιώσουν τις συνθήκες και ατέλειες υπάρχουν στους υπάρχοντες Βρεφονηπιακούς Σταθμούς στο Αιγάλεω.

Συμφωνούμε με τις αντιδράσεις των κάτοικων και κινημάτων στο Αιγάλεω που είναι κατά της κατασκευής του Βρεφονηπιακού Σταθμού εντός του Άλσους Αιγάλεω.

Να ξέρουν καλά Δήμαρχος και Δημοτικό Συμβούλιο ότι θα μας βρουν απέναντί τους!

Στις επόμενες εκλογές μην περιμένετε τους ψήφους μας λαμόγια!

Ομάδα Δημοτών Αγίας Βαρβάρας-Αιγάλεω-Χαϊδαρίου