Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΜΕ ΚΑΙ BLOGS

Έλληνες πολίτες

Να μην εμπιστεύεστε τα περισσότερα ΜΜΕ και blogs γιατί ψεύδονται ασυστόλως, είναι μισάνθρωποι, μισέλληνες, λένε με ρατσιστικό τρόπο και μίσος ότι ο Σταθμός Μετρό «Αγία Μαρίνα» βρίσκεται στο… Χαϊδάρι! Αυτά που λένε οι μνημονιακοί ρατσιστές δημοσιογράφοι των μνημονιακών ΜΜΕ και blogs είναι ψέματα, προδοσίες, αρρώστιες, χαϊδαροπληξίες και συκοφαντίες!

Δείτε εδώ και τον έγκυρο χάρτη μας και θα διαπιστώσετε ότι ο Σταθμός Μετρό «Αγία Μαρίνα» βρίσκεται στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας:


Η εταιρεία «Αττικό Μετρό Α.Ε.» δεν έκανε απολύτως τίποτα να ενημερώσει τους Έλληνες πολίτες για το που βρίσκεται ο Σταθμός Μετρό «Αγία Μαρίνα». Έκανε κάτι χειρότερο η κατακευαστική εταιρεία… Έβαλε πριν μερικούς μήνες τον εκπρόσωπο ενημέρωσης τον ανιστόρητο Γιάννη Βασάλο να πει ένα σωρό βλακείες και να θεωρεί ότι ο συγκεκριμένος Σταθμός Μετρό «Αγία Μαρίνα» είναι στο σημείο… Χαϊδάρι και να υποτιμά, να καπελώνει, να πριονίζει τον αγώνα της δικής μας Ομάδας Δημοτών που λέει το σωστό ότι ο Σταθμός Μετρό «Αγία Μαρίνα» είναι στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας.

Όσο για το Υπουργείο Ανάπτυξης με τον Κωστή Χατζηδάκη απλά υποτιμούν την νοημοσύνη των κατοίκων των Δυτικών Προαστίων και έχουν το νου τους πως θα κατασκευάσουν το απαίσιο τζαμί στον Βοτανικό, εντός του Πολεμικού Ναυτικού στην Αθήνα για να εξαφανίσουν και να δολοφονήσουν την Ελλάς και τον ελληνικό λαό!

Να ξέρετε ότι ο Σταθμός Μετρό «Αγία Μαρίνα» είναι στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας. Περισσότερα θα δείτε στο blog μας.

Ομάδα Δημοτών Αγίας Βαρβάρας-Αιγάλεω-Χαϊδαρίου