Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.»

Δημότες Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω, Χαϊδαρίου

Διαβάστε την επιστολή μας που στείλαμε στην εταιρεία «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.» Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013 που ζητάμε να κάνει κάποια συγκεκριμένα πράγματα

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.»

Είδαμε σήμερα στις 27 Μαρτίου στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ (12μμ – 13μμ) το ρεπορτάζ από τους δημοσιογράφους που έκαναν για τους Σταθμούς Μετρό ποιοι θα είναι και ποιοι δεν θα είναι έτοιμοι. Εντοπίσαμε το εξής. Ακούσαμε να λέγεται «ο Σταθμός Μετρό Αγίας Βαρβάρας-Χαϊδαρίου» που εν μέρει δεν είναι τόσο σωστό.

Θα σας εξηγήσουμε με επιχειρήματα γιατί αυτό που ακούστηκε στο δελτίο της ΝΕΤ «ο Σταθμός Μετρό Αγίας Βαρβάρας-Χαϊδαρίου» που εν μέρει δεν είναι τόσο σωστό και δεν μπορούν να ενημερωθούν σωστά οι Έλληνες πολίτες.

Να αποφεύγονται από εσάς την κατασκευαστική εταιρεία και από τα ΜΜΕ οι εξής αναφορές: Του ονόματος «Χαϊδάρι», «το μετρό Χαϊδαρίου», «το μετρό έφτασε στο Χαϊδάρι» και ότι άλλο είναι γύρω από την λέξη «Χαϊδάρι» και γίνονται αναφορές «για μετρό στο Χαϊδάρι» που δεν υπάρχει Σταθμός Μετρό. Αν γίνεται με αυτόν τον τρόπο η ενημέρωση από σας την κατασκευαστική εταιρεία και από τα ΜΜΕ οι περισσότεροι Έλληνες πολίτες θα μπερδευτούν πολύ και θα ψάχνουν άσκοπα για Σταθμό Μετρό μέσα στο Δήμο Χαϊδαρίου στη οδό Στρατάρχου Καραϊσκάκη συγκεκριμένα στις καφετέριες, στις ταβέρνες κυρίως στο Παλατάκι και στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου, στο Δάσος Χαϊδαρίου που είναι Λεωφόρο Αθηνών και στις γύρω οδούς Ηρώων Πολυτεχνείου, Παπανδρέου, Σατωβριανίδου, Σύρου, Διάκου εκεί ψηλά.

Αυτό που ζητάμε από εσάς στην κατασκευαστική εταιρεία και από τα ΜΜΕ είναι να αποφεύγετε οτιδήποτε έχει σχέση με την λέξη «Χαϊδάρι» ή να γίνονται αναφορές του τύπου «ότι έφτασε το μετρό στο Χαϊδάρι» γιατί θα γίνει πολύ μεγάλο μπέρδεμα. Οφείλουμε να σας προειδοποιήσουμε.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε εσείς στην κατασκευαστική εταιρεία που σας προτείνουμε και σας ζητάμε εδώ και πολύ καιρό εμείς η Ομάδα Δημοτών Αγίας Βαρβάρας-Αιγάλεω-Χαϊδαρίου είναι και πρέπει να πείτε εσείς δημοσίως σε όλα τα ΜΜΕ και να ενημερώσετε σωστά προς τους Έλληνες πολίτες ότι:

Ο Σταθμός Μετρό «Αγία Μαρίνα» είναι στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας και βρίσκεται στην Ιερά Οδό και επί των οδών Αγίας Μαρίνης, Κατσαρού και Κρήνης. Ο Σταθμός Μετρό «Αγία Μαρίνα» που βρίσκεται στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας είναι ακριβώς απέναντι (όπως λέμε εδώ φάτσα-κάρτα) στο Δημαρχείο Αιγάλεω στην Ιερά Οδό και στην Οδό Κάλβου στο Αιγάλεω.

Στην συνέχεια πρέπει να βάλετε και χάρτη στο site σας (όπως κάνουμε και εμείς στο blog μας) να δείχνει ότι ο Σταθμός Μετρό «Αγία Μαρίνα» βρίσκεται στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας.

Να ξέρετε ακόμα:

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας φρόντισε εδώ και πολύ καιρό απέξω από τον Σταθμό «Αγία Μαρίνα» στην Ιερά Οδό έβαλε την πινακίδα με τα όρια του Δήμου Αγίας Βαρβάρας και δείχνει ξεκάθαρα ότι ο Σταθμός Μετρό «Αγία Μαρίνα» βρίσκεται στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας και για να είναι ενήμεροι οι Δημότες και τριών Δήμων Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω και Χαϊδαρίου.




Να βασίζεστε και να έχετε εμπιστοσύνη στην πείρα μας που έχουμε εμείς η Ομάδα Δημοτών γιατί γνωρίζουμε άριστα που είναι τα όρια και των τριών Δήμων μας, περνάμε κάθε μέρα από τον Σταθμό Μετρό «Αγία Μαρίνα» που βρίσκεται στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας.

Ο Σταθμός Μετρό ποτέ δεν έφτασε στο Χαϊδάρι. Σας το επιβεβαιώνουμε ξανά πλήρως και είναι αποδεδειγμένο. Οι χάρτες που έχουμε στο blog μας λένε πάντα την αλήθεια.

Ότι λέμε εμείς είτε σε επιστολές που σας στέλνουμε στο email σας, είτε στο blog δεν λέμε τίποτα στην τύχη γιατί μένουμε στους αντίστοιχους Δήμους, έχουμε κάνει έρευνες και έχουμε ντοκουμέντα.

Ομάδα Δημοτών Αγίας Βαρβάρας-Αιγάλεω-Χαϊδαρίου