Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

TA ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ "ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε." ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΣΑΛΟΥ

Είδαμε την συνέντευξη του εκπροσωπου Μέσων Επικοινωνίας της εταιρείας ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. στον πολύ καλό δημοσιογράφο Μάκη Βραχιολίδη στην εφημερίδα "Ελέυθερη Ώρα" που ανατυπώθηκε στο site "maκeleio.gr" στις

Ύστερα από πολύ πρόσοχή, διαπιστώσαμε τα λάθη που έκανε ο εκπρόσωπος Μέσων Ενημέρωσης και Επικοινωνίας της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. Γιάννη Βασσάλο.

Η συνέντευξη που παραχώρησε είναι στο:

http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=11556:2013-02-16-07-29-29&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

Στην παρούσα φάση λόγω δραστηριοτήτων μας δεν θελήσαμε να στείλουμε εκπρόσωπο για συνέντευξη. Στην παρούσα φάση ήταν αδύνατο. Όμως δεν αποκλείουμε τίποτα στο μέλλον.

Δείτε τα λάθη του εκπρόσωπου Μέσων Ενημέρωσης και Επικοινωνίας της εταιρείας ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.

Πρώτο λάθος: "Υπ’ αυτή την έννοια θα μπορούσε κανείς να πει ότι ανήκει και στο Χαϊδάρι"!

Δεύετρο λάθος: "Επιμένω όμως ότι το σημείο εκείνο είναι Χαϊδάρι"!

Τρίτο λάθος: "Πιστεύω όμως ότι αυτή είναι η άποψη μιας μερίδας κατοίκων"!

Η απάντησή μας προς τον εκπρόσωπο Μέσων Ενημέρωσης και Επικοινωνίας της εταιρείας ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. Γιάννη Βασσάλο:

Γιάννη Βασσάλο δείχνετε να μην ξέρετε καλά την δουλειά σας και ούτε δεν θέλετε να ξέρετε που βρίσκεται ο Σταθμός Μετρό "Αγία Μαρίνα".

Πληρωνόσαστε πολλά λεφτά από τον ελληνικό λαό να λέτε αοριστίες του τύπου "τι θα θέλατε εσείς", "τι θεωρείτε εσείς" και "εμείς που ξέρουμε πολύ καλύτερα από εσάς δεν είμαστε υπολογίσιμοι ενώ οι άλλοι που δεν που δεν ξέρουν τι τους γίνεται μπορείτε εύκολα να λέτε ότι θέλετε χωρίς να είναι τίποτα σωστό".

Στην συνέντευξη αυτή δείχνετε ακόμα ότι δεν θέλετε γνωρίζετε τα όρια των Δήμων Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω, Χαϊδαρίου.


Αποδείχτηκε ξεκάθαρα ότι εμείς η Ομάδα Δημοτών Αγίας Βαρβάρας-Αιγάλεω-Χαϊδαρίου ξέρουμε πολύ καλύτερα την δουλειά μας από σας, έχουμε την γνώση και την πείρα που δεν έχετε εσείς Γιάννη Βασσάλο. Επίσης κάνουμε σωστές δουλειές και έρευνες χωρίς να κοστίζουν πολλά ευρώ.

Δεν μάθατε στο παρελθόν (περίπου μέχρι το 2006) υπήρχε άρνηση του πρώην Δημάρχου Κυριάκου Ντηνιακού να μην φτάσει ο Σταθμός Μετρό στο Χαϊδάρι επί της Ιεράς Οδού και επί των οδών Κολοκοτρώνη, Αγησιλάου, Πλαταιών συγκεκριμένα στην έκταση που περιλλάμβάνει το γήπεδο μπάσκετ, την παιδική χαρά και το κτήμα. Η άρνηση του Κυριάκου Ντηνιακού όταν ήταν Δήμαρχος ήταν που δεν ήθελε να αναλάβει το κοινωνικό, περιβαλλοντικό, κυκλοφοριακό κόστος που αναλογεί στο Χαϊδάρι.

Στην συνέχεια κατέληξε (όπως θα δείτε πολύ περισσότερα και στο blog μας με ντοκουμέντα) κατέληξε στην πλευρά της Αγίας Βαρβάρας (πιο κάτω) που πήρε την είσοδο μετρό συν το κτίριο πάρκινγκ αυτοκινήτων που βρίσκονται επί της Ιεράς Οδού και επί των οδών Αγίας Μαρίνης, Κατσαρού και Κρήνης. Δικαίως ο Σταθμός Μετρό ονομάστηκε "Αγία Μαρίνα" και βρίσκεται στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας. 



Επίσης δικαίως έχει είσοδο μετρό και στο Δημαρχείο Αιγάλεω στην Ιερά Οδό και Κάλβου και έχει και την ταμπέλα με το λογοτυπο της εταιρείας σας με την ονομασία "Αγία Μαρίνα".


Eίμαστε πολύ δυνατή Ομάδα Δημοτών που έχουμε κερδίσει συμπάθειες από τους Έλληνες πολίτες γιατί ξέρουμε πολύ καλά την δουλειά μας, αντιμετωπίζουμε με επιτυχία τις δυσκολίες που υπάρχουν και ενημερώνουμε πάντα σωστά τους Έλληνες πολίτες από αυτό το blog που είναι πολύ δυνατό και ισχυρό. 

Θα συνεχίσουμε με αγώνες και θυσίες (κάτι που δεν θέλετε εσείς να κάνετε στην κατασκευαστική εταιρεία γιατί με την συνέντευξη αποδείχτηκε αυτό) να ενημερώνουμε σωστά γιατι ο Σταθμός Μετρό "Αγία Μαρίνα" είναι στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας και το μετρό δεν έφτασε ποτέ στο Χαϊδάρι.

Ομάδα Δημοτών Αγίας Βαρβάρας-Αιγάλεω-Χαϊδαρίου