Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Θα αναφερθούμε σε κάποιες σηματικές λεπτομέριες γιατί δεν έφτασε το μετρό στο Χαϊδάρι και κατέληξε στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας με αποτέλεσμα να ονομαστεί ο Σταθμός Μετρό «Αγία Μαρίνα». Θα προσπαθήσουμε να είμαστε σύντομοι στις λεπτομέρειες αυτές.

Η αληθινή αιτία που δεν έφτασε το μετρό στο Χαϊδάρι, στην έκταση που βρίσκεται στην Ιερά Οδό και επί των οδών Κολοκοτρώνη, Αγησιλάου, Πλαταιών που περιλαμβάνει το γήπεδο μπάσκετ, μια παιδική χαρά και ένα πάρκο με δέντρα, ένα κτήμα, είναι η άρνηση του Κυριάκου Ντηνιακού όταν ήταν Δήμαρχος να αναλάβει το κοινωνικό, περιβαλλοντικό, κυκλοφοριακό κόστος που αναλογεί στο Χαϊδάρι και να μεταφερθούν στους άλλους δύο Δήμους Αγία Βαρβάρα και Αιγάλεω.


Ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε τότε δύο εξόδους, μία από την πλευρά της Αγίας Βαρβάρας και μία από την πλευρά του Χαϊδαρίου συγκεκριμένα στην έκταση που υπάρχουν η παιδική χαρά, γήπεδο μπάσκετ και ένα κτήμα που βρίσκεται στην Ιερά Οδό και επί των οδών Κολοκοτρώνη, Αγησιλάου, Πλαταιών κάτι που δεν έγινε.


Μετά τα χρόνια πέρασαν, ο Κυριάκος Ντηνιακός το 2006 δεν έθεσε υποψηφιότητα για Δήμαρχος Χαϊδαρίου. Έτσι, το μετρό δεν έφτασε στο Χαϊδάρι ποτέ και κατέληξε το μετρό ελάχιστα μέτρα πιο κάτω στην πλευρά του Δήμου Αγίας Βαρβάρας συγκεκριμένα στην έκταση επί της Ιεράς Οδού και επί των οδών Αγίας Μαρίνης, Κατσαρού και Κρήνης και στην συνέχεια, αφού ξεκαθάρισαν τα πάντα από πολύ πριν και μπήκαν όλα στην θέση τους, ονομάστηκε ο Σταθμός Μετρό «Αγία Μαρίνα».

Ακόμα δίπλα στον Σταθμό Μετρό «Αγία Μαρίνα» στον ίδιο χώρο υπάρχει και το μεγάλο κτίριο που είναι πάρκινγκ αυτοκινήτων.

Επίσης ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας φρόντισε να τοποθετήσει την πινακίδα των ορίων του Δήμου Αγίας Βαρβάρας απέξω από τον Σταθμό Μετρό «Αγία Μαρίνα», που βρίσκεται ακριβώς σε κίτρινο τηλεφωνικό θάλαμο και που δείχνει σωστά ότι ο Σταθμός Μετρό «Αγία Μαρίνα» βρίσκεται στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας.



Δικαίως είναι ο Σταθμός Μετρό «Αγία Μαρίνα» στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας, δικαίως τοποθετήθηκαν και οι ταμπέλες με το λογότυπο της κατασκευαστικής εταιρείας ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. με την ονομασία «Αγία Μαρίνα»: 

1) Στην είσοδο του Σταθμού Μετρό «Αγία Μαρίνα» που βρίσκεται επί της Ιεράς Οδού και επί των οδών Αγίας Μαρίνης, Κατσαρού και Κρήνης. 


2) Στην είσοδο μετρό που είναι στο Δημαρχείο Αιγάλεω επί της Ιεράς Οδού και Κάλβου στο Αιγάλεω.


Στο blog μας θα δείτε μόνο αλήθειες, ντοκουμέντα, απόψεις μας που αποδεικνύουν γιατί ο Σταθμός Μετρό «Αγία Μαρίνα» βρίσκεται στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας. Όλα αυτά υπάρχουν με έρευνές μας στο blog μας.

Ο βασικός μας σκοπός είναι να συνεχίζουμε ακόμα πιο πολύ τις προσπάθειες μας και τις δραστηριότητές μας να ενημερώνουμε σωστά τους Έλληνες πολίτες γιατί ο Σταθμός Μετρό «Αγία Μαρίνα» βρίσκεται στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας κάτι που έπρεπε να κάνει επί της ουσίας η εταιρεία ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.

Στο μέλλον έχουμε και άλλους στόχους που θέλουμε να υλοποιήσουμε ως Ομάδα Δημοτών Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω, Χαϊδαρίου.

Εμείς θα συνεχίσουμε τον έντιμο αγώνα μας.

Ομάδα Δημοτών Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω, Χαϊδαρίου