Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΤΗΝ DUA LIPA ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ!!!!

Η διάσημη τραγουδίστρια Dua Lipa ανήρτησε τη σημαία της «Μεγάλης Αλβανίας» σε Instagram και Twitter και δίχασε τους διαδικτυακούς της φίλους με τον χειρότερο τρόπο. Η εικόνα παρουσιάζει το λάβαρο που είχε πρωτοεμφανιστεί στον ποδοσφαιρικό αγώνα της Σερβίας με την Αλβανία τον Οκτώβριο του 2014, συνοδεύοντας τη με τη λεζάντα: «Αυτόχθων, επίθετο (του κατοίκου ενός τόπου) ιθαγενής και όχι απόγονος μεταναστών ή αποίκων». Το διαδικτυακό κοινό την κατηγορούν ότι υποστηρίζει το χειρότερο είδος εθνικισμού!

Στη φωτογραφία υπάρχει από δεξιά όπως θα δείτε τον ιδρυτή του αλβανικού κράτους Ισμαήλ Κεμάλι και του Αλβανού πολεμιστή Ίσα Μπολετίνι εθνικού ήρωα των Κοσοβάρων που πρωτοστάτησε στον ανταρτοπόλεμο κατά της Σερβίας το 1910. 
Ο αισχρός χάρτης ανάμεσα στα δύο πρόσωπα, είναι αυτός της μεγάλης Αλβανίας, που εκτός των άλλων περιλαμβάνει ελληνικά εδάφη μέχρι και την Θεσπρωτία καθώς και την Κέρκυρα. Στο κάτω μέρος γράφεται η λέξη «Autochthonous», δηλαδή «Αυτόχθονες», δηλώνοντας πως οι περιοχές αυτές τους ανήκουν διότι ζουν χρόνια σε αυτές και δεν μετοίκησαν.
Γι΄ αυτό προτείνουμε αυτό που πρέπει:
ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΤΗΝ DUA LIPA ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ!!!!