Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

OI ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΩΝ ΜΜΜ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘEΡΟΥΣ ΤΟΥΣ 3 ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ!!!

Όπως φαίνεται οι ανθρωποφάγοι κεφαλοκυνηγοί Ελλήνων επιβατών ελεγκτές των ΜΜΜ είναι σπεσιαλίστες να συλλαμβάνουν Έλληνες πολίτες που αδυνατούν να πληρώσουν το ακριβό εισιτήριο των ΜΜΜ!

Συγκεκριμένα σήμερα Παρασκευή οι ανθρωποφάγοι ελεγκτές των ΜΜΜ στον Σταθμό Μετρό "Σύνταγμα" έκαναν έλεγχο στους περισσότερους Έλληνες επιβάτες που ήταν προκλητικότατος και ρατσιστικός!

"Έπιασαν" 2 Έλληνες και 3 Πακιστανούς.

Οι 2 Έλληνες συνελήφθησαν!

Οι 3 Πακιστανοί ελεύθεροι! 

Τα ανθρωπόμορφα τέρατα κεφαλοκυνηγοί Ελλήνων ελεγκτές είπαν το χυδαίο προς τους Έλληνες επιβάτες που ήταν στα ΜΜΜ ότι "μας διέταξε ο Υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης να συλλαμβάνετε μόνο Έλληνες και οι παράνομοι αλλοδαποί ελεύθεροι!".

Αφού ελεγκτής και οδηγός δολοφόνησαν τον 19χρονο Θανάση Καναούτη από το Περιστέρι, τώρα με εντολές του Υπουργού Μεταφορών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη θα ελέγχουν, θα συλλαμβάνουν, θα δολοφονούν μόνο Έλληνες οι ανθρωποφάγοι κεφαλοκυνηγοί ελεγκτές!

Οι ελεγκτές των ΜΜΜ είναι δολοφόνοι Ελλήνων και εκτελούν τις εντολές του Υπουργού Μεταφορών Μιχάλη Χρυσοχοϊδη που είναι επαγγελματίας δολοφόνος Ελλήνων γιατί ήταν Υπουργός Δημοσίας Τάξης! Θυμάστε τα κατορθώματά του! Ήταν μεγάλοι... Άθλοι!

Tο Υπουργείο Μεταφορών είναι ακραίο και ρατσιστικό απέναντι στους Έλληνες πολίτες! Ο Υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μισεί και σιχαίνεται τους Έλληνες, την Ελλάδα και την Ελληνική Σημαία! Είναι παλιάνθρωπος!